Απολογισμός Μαίου για την Ελληνική Ομάδα Olympic Idea

Αποχαιρετώντας το Μάιο με την Ελληνική Ομάδα Olympic Idea,  έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας την πρόοδο που έχει κάνει η Ελληνική ομάδα

 • Παραπάνω από 2000+ συνεργάτες και 600+επιχειρήσεις σε 4 μήνες λειτουργίας!
 • 9-11 Μαίου έγινε το πρώτο OLYMPIC FUN TRIP με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα σε ένα πεντάστερο Lux ξενοδοχείο, όπου περάσαμε υπέροχα, γνωριστήκαμε και γιορτάσαμε τις επιτυχίες μας στην Κυριακάτικη εκδήλωση. Δείτε τα βίντεο από την εκδήλωση:

  1. https://youtu.be/qerUjZ02_XE (αποσπάσματα απο την εκδήλωση σε Kastanas-Remix)
  2. https://youtu.be/7xrEJ2bwjzA (Nobody travels like Olympic Idea)
  3. https://youtu.be/jXI2dpT2iuk (ευχαριστούμε το Σταύρο Καλλίνο που πήρε τις συνεντεύξεις και δημιούργησε αυτό το βίντεο που δείχνει τα αποτελέσματα μας)
  4. https://youtu.be/-kOXFU0nZKQ (Εκπαίδευση από τους καλύτερους στην Ελλάδα στην εισαγωγή επιχειρήσεων Πακαλίδου-Αντωνιάδης-Ψωμά στο ΠΩΣ το κάνουμε)
 • Έτρεξε με μεγάλη επιτυχία μια ΠΡΟΩΘΗΣΗ για όσους κάνουν 3 νέες συστάσεις συνεργατών όπου τους δόθηκε ΔΩΡΕΑΝ η δική τους προσωπική σελίδα στο ίντερνετ παρουσίασης του πλάνου!!! Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε και κερδίσατε τη σελίδα!!!
 • 10 NEOI συνεργάτες έχουν 20 προσωπικές εγγραφές και είναι Ζαφείρια από ΟΛΗ την Ελλάδα και από Κύπρο !
  1. Στέφανος Κεραμίδας(Αθήνα)
  2. Δημήτρης Ματζαρτζής (Αθήνα)
  3. Μαρία Περράκη (Αθήνα)
  4. Έλενα Ψωμά (Ηράκλειο Κρήτης)
  5. Νίκος Αντωνίαδης-Σοφία Πακαλίδου (Θεσσαλονίκη)
  6. Γιάννης Αποστολίδης (Θεσσαλονίκη)
  7. Αντώνης Καραίσκος (Πάτρα)
  8. Ιάκωβος Θεοδώρου (Κύπρος)
  9. Θοδωρής Αραμπατζής (Κιλκίς)
  10. Σοφοκλής Γρηγορίου (Κύπρος)

 

 • 1 ΝΕΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ (!!!!!)
  1. Σταύρος Καλλίνος (Θεσσαλονίκη)

Ο Ιούνιος θα είναι ένας ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ μήνας!!!!

Δεν παραλείπω να πω ότι λάβαμε πολλά μηνύματα ενθουσιασμού για τις μεγάλες αυξήσεις στις πληρωμές μας, με εντυπωσιακές προμήθειές που έχουν ήδη αποδοθεί στα ηλεκτρονικά μας πορτοφόλια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΝΕΑ

 1. Τρέχει ήδη αυτή την εβδομάδα με παράταση η τελευταία ΠΡΟΩΘΗΣΗ. Προσθέτοντας 3 νέους συνεργάτες παίρνετε τη δική σας sale page (πχ https://start.smartidea.gr/) και προσθέτοντας άλλους 2 τη δική σας sale page για προσέλκυση επιχειρήσεων. Αυτά είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ίντερνετ μάρκετινγκ και θα μας βοηθήσουν πολύ για αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να τα πάρετε ΔΩΡΕΑΝ.
 2. Η επόμενη συνάντηση σε ξενοδοχείο για τους Αθηναίους δεν θα γίνει την Δευτέρα (Γιορτή Αγίου Πνεύματος) αλλά την ερχόμενη Τετάρτη. Παρακαλώ να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ομάδας στο παρακάτω link: https://bit.ly/Hmerologio
 3. Σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρία PERFECTUM μπορούμε να εκτυπώνουμε την εκπτωτική μας κάρτα σε πλαστικοποιημένη μορφή κάρτας με κόστος μόνο 2,5 ευρώ. Τηλεφωνείστε στο 2109227240, email: marketing@perfectum.gr και φτιάξτε την κάρτα σας! Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα!
 4. Για όλους τους νέους συνεργάτες που θέλουν βήμα βήμα οδηγίες για το πώς να ξεκινήσουν, ο Χάρης Παπαδόπουλος δημιούργησε τον συγκεκριμένο οδηγό με εκπαιδευτικά βίντεο.
 5. VIDEO: Εκπαίδευση «Χάρτης για να φτάσεις στο Όνειρο» https://bit.ly/XartisgiatoOneiro
 6. VIDEO: Φλερτάρεις συνέχεια…αλλά γιατί να παντρευτείς μια Ιδέα? https://youtu.be/nh6gXp5SovU
 7. VIDEO: Συνέντευξη με τον «Εξωγήινο του Δικτυακού» https://youtu.be/d72L6vhw0P8
 8. 21-22 Ιουνίου θα κάνουμε μια ΕΚΡΗΞΗ, μια διήμερη «έκθεση» για να γνωστοποιήσουμε την πρόταση μας πάνω στην εναλλακτική επιχειρηματικότητα! Αυτή η εκδήλωση θα απογειώσει την ομάδα σας, θα πυροδοτήσει εκατοντάδες νέες εγγραφές και θα δημιουργήσει αρκετούς νέους τιτλούχους! Για να γίνει αυτό χρειάζεται από σήμερα να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που δόθηκαν στην εκπαίδευση συνεργατών την περασμένη Δευτέρα.

Ο Ιούνιος θα είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ για αυτούς που θα χρησιμοποιήσουν την ΕΚΡΗΞΗ στο μέγιστο!!!

Leave A Comment