Our Blog - Ανεξάρτητος Συνεργάτης Olympic Idea

Το καλύτερο πλάνο αμοιβών – mlm greece | Businessfromhome.org

Όσοι ασχολούνται με το δικτυακό marketing ή το πολυεπίπεδο marketing στην Ελλάδα (mlm greece) θα πρέπει να γνωρίζουν την ιστοσελίδα besthomebusiness.org η οποία κατα καιρούς κάνει δημοσιεύσεις σχετικά με τις εταιρίες δικτυακού Marketing και απ’ ευθείας πωλήσεων στο εξωτερικό.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε μια ψηφοφορία στη σελίδα αυτή για την εταιρία με το καλύτερο πλάνο αμοιβών στο χώρο του δικτυακού marketing και η μεγάλη έκπληξη είναι οτι η Olympic Idea ψηφίστηκε απο τα μέλη της και έτυχε πολύ μεγάλης υποστήριξης.

Η θέση που κατέγραψε σήμερα η Olympic Idea ανάμεσα σε 650+ εταιρίες δικτυακού marketing είναι η 8η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη! Το mlm greece είναι κάτι που αναπτύσσεται! (περισσότερα…)

Ο Πλανοβητάριος της Olympic Idea

Ποιός είναι Πλανοβητάριος;

Κάποτε ο χώρος του δικτυακού marketing ήταν ένας χώρος που βρισκόντουσαν πολύ λίγοι… οι εκλεκτοί. Κάποιοι οι οποίοι είχαν μεγάλα όνειρα και ήθελαν μια εναλλακτική στο Πλάνο Α της ζωής τους.

Ώς πλάνο Α χαρακτηρίζουμε την νοοτροπία «Πηγαίνω σχολείο, παίρνω καλούς βαθμούς, μπαίνω στο πανεπιστήμιο, αποφοιτώ γρήγορα για να βρώ μια καλή δουλειά στο δημόσιο ή στον ιδιωτικο τομέα και να είμαι ένας καλός υπάλληλος και να είμαι καθημερινά δουλειά – σπίτι, σπίτι – δουλειά μέχρι να πάρω σύνταξη. (περισσότερα…)

Πλάνο 90 ημερών με την Olympic Idea

Στο Dare 2 Dream, το συνέδριο της Olympic Idea τον Οκτώβριο το 2014, ο Θοδωρής Αραμπατζής έδωσε μια εκπληκτική ομιλία σχετικα με το
πλάνο 90 ημερών προς την οικονομική ανεξαρτησία… Πλάνο 90 ημερών με την Olympic Idea!

Θεωρώ οτι η ομιλία είναι πάρα πολύ καλή και θα σε βοηθήσει πολύ και θα σε κάνει να εστιαστείς.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείς:
  • Τι πρέπει να κάνεις καθημερινά αν θές να κάνεις Olympic Idea part time ή Full Time
  • Θα σου δώσει ιδέες για το πώς θα φέρεις νέο κόσμο στην επιχείρηση σου
  • Θα σου δώσει ιδέες προσέγγισης επιχειρήσεων
  • Θα σε βάλει σε ένα καθημερινό πρόγραμμα δράσης
  • Θα σου μάθει ατάκες πώλησης

Olympic Idea Ελλάδα – Ενημερωτικό Δελτίο Αύγουστος 2014

Olympic Idea Ελλάδα. Η Ομάδα μεγαλώνει, αναπτύσσεται και γινεται καλύτερη καθημερινά. Συνεργαζόμαστε με μια εταιρία την οποία είδαμε να ξεκινάει απο το τίποτα και να αποκτά πολύ γρήγορα μεγάλη ανάπτυξη, ειδικά στη χώρα μας.

1.200 και άνω είναι οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις, χιλιάδες καταναλωτές και δεκάδες χιλιάδες προεγγεγραμμένα μέλη, σε 7 μόλις μήνες από το Pre-Lauch (την δοκιμαστική χρήση του προγράμματος). Η εκπτωτική κάρτα αγορών έχει πλέον πολύ μεγάλη αξία, καθώς χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες διατίθενται στα μέλη της κοινότητας μας μας με εκπτώσεις και προσφορές της τάξης του 5%-50% σε εξαιρετικά προνομιακές για τα μέλη της κοινότητας.

Εκατοντάδες νέοι συνεργάτες ξεκίνησας να εργάζονται κάθε μηνα επαγγελματικά και το κύμα των εξελίξεων δε σταματά. Σε περίπου 1-2 μήνες θα έχουμε έτοιμη και την εφαρμογή για τα Smartphone. Τα νέα όμως δεν σταματάνε εκεί, επιπλέον Προϊόντα και Υπηρεσίες σε συνεργασία με τεράστια E-Shop και Site παγκόσμιας εμβέλειας, νέα εξαιρετικά εργαλεία Internet Marketing και νέοι τρόποι πληρωμής! (περισσότερα…)

Παρουσίαση Olympic Idea για επιχειρήσεις

Δείτε μια Παρουσίαση Olympic Idea για επιχειρήσεις. Πάνω απο 600 επιχειρήσεις έχουν συμβληθεί με την Olympic Idea και δίνουν εκπτώσεις και προνόμια στα μέλη. Ήδη πολλά απο τα μέλη της Olympic Idea χρησιμοποιούν την κάρτα τους ώστε να εκμεταλλεύονται τις προσφορές που υπάρχουν.

Αν είσαι επιχειρηματίας και θέλεις μια απλή παρουσία στο Internet, eshop και  κόσμο να επισκέπτεται το κατάστημα σου τότε γίνε μέλος της Olympic Idea σήμερα. (περισσότερα…)

Νέα παρουσίαση Olympic Idea στα Ελληνικά απο το Μιχάλη Μίγγο

Σήμερα ετοίμασα μια νέα παρουσίαση Olympic Idea στα Ελληνικά, η οποία δίνει βάρος στην παρουσίαση των εκπτώσεων και την επεξήγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και λιγότερη έμφαση στο οικονομικό πλάνο της επιχείρησης.

Τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο ήδη η Olympic Idea έχει ξεπεράσει τις 600 συμβεβλημένες επιχειρήσεις και βρίσκεται στον 5ο μήνα λειτουργίας της. Οι επιχειρηματίες δείχνουν να αγκαλιάζουν αυτό που κάνουμε και αυτό μας δίνει ιδιαίτερη ώθηση. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ευρύ κλάμπ καταναλωτών ώστε να μπορούμε να διεκδικούμε συνεχώς περισσότερα απο την αγορά.

Εάν ενδιαφέρεσαι να ενημερώνεσαι για τα νέα της Olympic Idea, κάνε κλικ εδώ.

O Olympic Idea πάει στο Λονδίνο

Η Olympic Idea Λονδίνο! Ο συνεργάτης της ομάOlympic Idea ήταν πολύ δημιουργικός!

Κάτι τέτοιες ενέργειες έχουν πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα… τόσο στο να φέρουν επαφές, όσο και να κινητοποιήσουν τους υπόλοιπους της ομάδας.

 

Απολογισμός Μαίου για την Ελληνική Ομάδα Olympic Idea

Αποχαιρετώντας το Μάιο με την Ελληνική Ομάδα Olympic Idea,  έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας την πρόοδο που έχει κάνει η Ελληνική ομάδα

  • Παραπάνω από 2000+ συνεργάτες και 600+επιχειρήσεις σε 4 μήνες λειτουργίας!
  • 9-11 Μαίου έγινε το πρώτο OLYMPIC FUN TRIP με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα σε ένα πεντάστερο Lux ξενοδοχείο, όπου περάσαμε υπέροχα, γνωριστήκαμε και γιορτάσαμε τις επιτυχίες μας στην Κυριακάτικη εκδήλωση. Δείτε τα βίντεο από την εκδήλωση:

(περισσότερα…)

Κτήμα Άμπελος – Παραδοσιακή Ταβέρνα & Κρεοπωλείο

Για όλες τις Κοινωνικές σας Εκδηλώσεις σε ένα εξωτερικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο έως 1200 άτομα και στον εσωτερικό μας χώρο έως 350 άτομα. Άνω Αρχάνες – Ηράκλειο Κρήτης με Έκπτωση 10%

Επιχειρήσεις Olympic IDea

Όλο και περισσότερες επιχειρησεις Olympic Idea μπαίνουν στον εκπτωτικό κατάλογο και παρέχουν προσφορές και ειδικά προνόμια στα μέλη μας.

Αυτή τη στιγμή είναι συμβεβλημένες πάρα πολλές ελληνικές επιχειρήσεις! Δείτε όλες τις Ελληνικές Συμβεβλημένες Επιχειρήσεις εδώ.

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις περισσότερα για το τι προσφέρει η OlympicIdea στις επιχειρήσεις, κάνε κλικ εδώ!

H εταιρεία ABSS δραστηριοποιείται στον κλάδο της λογιστικής – φοροτεχνικής και συμβουλευτικής με έδρα την Δράμα. Διαθέτει ικανά και έμπειρα στελέχη με σκοπό την παροχή υψηλής στάθμης λογιστικών οργανωτικών, φορολογικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών για κάθε είδους επιχείρηση, ελεύθερο επαγγελματία και ιδιώτες.
Η ABSS στα πλαίσια των στόχων της έχει αναπτύξει και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε θέμα που αφορά την οργάνωση, ενημέρωση λογιστηρίου, εργατικά, μισθοδοσία, συστάσεις εταιρειών καθώς και  ολοκληρωμένες μηχανογραφικές λύσεις.Μεγάλου Αλεξάνδρου 52, 66100 Δράμα
25217777146974075902
https://abss.olympicbiz.com/
 https://estelacc.olympicbiz.com/
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ – ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ – ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ – ΡΟΛΟΓΙΑ – ΕΣΑΡΠΕΣ – ΡΟΥΧΑ – ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΣτο κατάστημά μας θα βρείτε ποικιλία επώνυμων γυναικείων αξεσουάρ για κάθε γούστο και κάθε ηλικία, σε πολύ προσιτές τιμές!!!
Βρείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/EstelAccessories
Πλατεία Ανεξαρτησίας 21, Ηλιούπολη 16344
Υπεύθυνη: Γιάννα Λέτσου
210 97 55 655
Το κατάστημα αθλητικών ειδών alexisport ιδρύθηκε το 1983 από τον Γιώργο Αλέξη καθηγητή Φυσικής Αγωγής και σήμερα διευθύνεται από την σύζυγό του Σοφία. Διαθέτει τις καλύτερες φίρμες της αθλητικής αγοράς. Επίσης έχει εξειδικευμένες σειρές προϊόντων για διάφορα αθλήματα όπως ποδόσσφαιρο, τέννις, οπρειβασία , αναρρίχηση, skating κ.λ. Δώστε κίνηση στην ζωή σας-δώστε ζωή στην κινησή σας.
Πολυτεχνείου 4-72100-Αγιος Νικόλαος-Κρήτη-Ελλάς.
00302841026058 
 https://alexisport.olympicbiz.com/
Το «Shooters 5X5 mini football club» λειτουργεί από το 1998 σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Ένα αθλητικό κέντρο με 2 γήπεδα ποδοσφαίρου (κλειστό & ανοιχτό) ικανό να προσφέρει χαρά και διασκέδαση σε όλους τους φίλους της στρογγυλής θεάς. Παράλληλα υπάρχουν όλες οι υποδομές για την διευκόλυνση των αθλητών (χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, αποδυτήρια, καφετέρια με ψηφιακή & δορυφορική TV , βραδινός φωτισμός, άνετο parking).
Β. Σεβενίδη 16,
55535, Πυλαία
Θεσσαλονίκη 2310 31 36962310 313 69
https://tombouz.olympicbiz.com
Ηλεκτρονικό τσιγάρο OVALE Κομοτηνή τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Σοφίας Βέμπο 15 Κομοτηνή Ηλεκτρονικό τσιγάρο OVALE Κομοτηνή Τα πάντα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΚΙΤ ηλεκτρονικών τσιγάρων – υγρά αναπληρώσεις-αξεσουάρ- αρώματα -βάσης -ανταλλακτικά Σοφίας Βέμπο 15 Κομοτηνή (πίσω από τον ΟΤΕ) Τηλέφωνο επικοινωνίας 6973001378 Wind 2531400120 6976491211 What’s Up
KIT ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA  ΤΣΙΓΑΡA-ΥΓΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ OVALE 20ML-
NEA ΥΓΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ  ΝΑΤURA 30ML-
HEXOCELL 10ml & 30ml

Έφη Ηλ. Μελετλίδου  Ειδικός Παθολόγος
Ιατρός
Υπέρταση – Σακχαρώδης Διαβήτης
Παθήσεις Οστών – Οστεοπόρωση.
Επίσκεψη στο ιατρείο μας κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Μαρτύρων 2ας Σεπτεμβρίου 64, Χορτιάτης, Θεσσαλονίκη
2310 348048 , 6945.564.5886945.564.588   https://iatreio.olympicbiz.com

ΜΠΑΝΙΟ-ΚΟΥΖΙΝΑ-ΔΑΠΕΔΟ

Η εταιρία ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ξ. ΠΑΠΑΖΗΣ & Σια ΕΠΕ  ιδρύθηκε το1996 και εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής. H επιτυχημένη 18ετη πορεία της εταιρίας μας οφείλεται στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας , στις προσιτές για όλους τιμές μας. Στο φιλικό εκθεσιακό περιβάλλον μας και στο οικογενειακό προφίλ της επιχείρησης μας .
Σας περιμένουμε στην έκθεση μας με μια μεγάλη γκάμα Ευρωπαϊκών και μόνο προϊόντων σε πλακάκια, είδη υγιεινής, νεροχύτες, μπαταρίες, υδρομασάζ, έπιπλα μπάνιου. Στην έκθεση μας θα βρείτε ένα τεράστιο εύρος επιλογών σε ότι αφορά το μπάνιο, την κουζίνα και το δάπεδό σας.
Αντώνιος Ξ. Παπαζής & ΣΙΑ ΕΠΕ
 Λεωφόρος Σουνίου 68 Μαρκόπουλο , ΤΚ 19003
(έναντι γηπέδου Μαρκοπούλου)

2299049287-88-89
https://papazis.olympicbiz.com
 
To Λόγο-center είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Πρόληψης, Διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης των διαταραχών λόγου – ομιλίας και μαθησιακών δυσκολιών.Στόχος- να παρέμβουμε στην δυσκολία, και να χτίσουμε πάνω στις δεξιότητες και ικανότητες του παιδιού.https://logocenter.olympicbiz.com/

και πολλές άλλες…

Δες την παρουσίαση για τις επιχειρήσεις